Vlkodlaci z Estwaldu 2012

Co si řekneš, když se ze špatného stává horší? Kde se skrývá naděje, když tvůj největší strach je pouze bezvýznamnou předehrou k tomu, co má přijít? Jaké hrůzy se zjeví v temnotě, když den odejde a moc světla zeslábne?

   Lidé si za poslední roky zvykli přežívat v umírajícím světě. Ochranná znamení držela monstra za hranicí a vesničané byli v dočasném bezpečí. Ale kouzla již začínají slábnout a hrůzy kontinentu vycítily šanci na čerstvou kořist. Upíři si vybírají své oběti bez strachu z lovců, duchové se zjevují v temných koutech, oživlí mrtví vcházejí do kostelů a horské vesnice terorizují vlkodlaci…

   Vesničané ztrácejí naději, řady lovců upírů, nemrtvých a vlkodlaků řídnou a nové posily jsou v nedohlednu. Lidé, dříve hledající oporu v bohu, se nyní modlí k démonům. Falešné sekty získávají své přívržence.  Není již žádné bezpečné místo. A monstra to ví…

   Na koho se obrátíš, když se děsy probouzejí a překonávají tvé nejhorší noční můry? Ke komu se modlíš, když ani andělé nenaslouchají? Kam se schováš, když byla prolomena i poslední útočiště, poslední svatý symbol ztratil svůj lesk a poslední svíčka uhasla?

   Časy jsou kruté a zlé. Je však skutečně všechna naděje ztracena? Nezbyl již nikdo, kdo by se temnotě postavil? Kdo ví, třeba se objeví poslední hrstka statečných, znovu zažehne strážní ohně a zapudí temnotu!


Jak jsme se měli? Útržky vzpomínek jsou zaznamenané v táborové kronice.

Zajímají vás fotky z tábora? Výběr si můžete online prohlédnout níže v galeriích, všechny fotky si můžete stáhnout sbalené podle témat – táborové hry, kartičky a táborový život.

Táborové hry
Karty
Táborový život
 
 
 
Powered by Phoca Gallery