Tábor 2017

Magicový program je rozdělen na dvě části – constructed a limited. V constructed části dostane každý účastník karty, ze kterých si vytvoří svůj balík a tento balík může po dobu trvání tábora vylepšovat dalšími kartami, které v průběhu tábora získá. S tímto balíkem pak hrají turnaje a jiné Magicové aktivity. Cílem je tak ukázat hráčům proces stavění balíků a jejich vylepšování. Na celý proces pak dohlíží turnajoví hráči a Magicový rozhodčí, aby si účastníci odnesli co nejvíce znalostí a zkušeností.

V druhé části tábora se účastníci naučí základní i pokročilé techniky limited formátu se zaměřením na jeden z nejhranějších formátu současnosti – draft. Hráči se tak dozví, co jsou archetypy, manová křivka, jak draftovat a jak postavit ze svých karet co nejlepší balík. A pro většinu účastníků je to jedna z mála možností, jak si vyzkoušet ostrý časovaný draft nanečisto!

Celý Magicový program je pak doplněn alternativními formáty, jako je dvojhlavý obr, Planechase, Archenemy či deck construction výzvami.

Nemagicová část tábora pak zahrnuje akční, kreativní, logické a další hry, kde se účastníci naučí rozvíjet své schopnosti a spolupracovat se svým týmem. Hry však přizpůsobujeme aktuálním náladám a požadavkům jednotlivých účastníků, takže pokud nejste sportovní typ, nebojte se – běhat vás nutit nebudeme ;).

Informace k registrace naleznete zde.